Autoverzekering premie berekenen

Verzeker uw auto voordelig bij National Academic. We bieden een extra lage premie voor hoger opgeleiden, een doelgroep die gemiddeld minder schade maakt. Bereken uw premie in 1 minuut. Een tweede auto bij ons verzekeren? Dat doet u via dit formulier.

  1. Basisgegevens
  2. Premie
  3. Gegevens
  4. Vragen
  5. Controle
  6. Bevestiging

Autogegevens

Automodel opzoeken

Verzekeringsinformatie

Uw gegevens

Schadevrije jaren

Schadevrije jaren bepalen de hoogte van de bonus-malus trede en dus de korting op uw premie. Schadevrije jaren bouwt u op als een auto op uw naam verzekerd is. Het aantal jaren vindt u op de polis van uw huidige autoverzekering. U kunt schadevrije jaren maar bij 1 verzekeraar tegelijk inzetten.

Wilt u graag een tweede auto verzekeren? Bel ons via 078 632 75 09. Heeft u hiervoor een leaseauto gereden? Ook dan kunt u ons even bellen. Wij kijken graag voor u na of u de schadevrije jaren mee kunt nemen.

Alarmklasse

Klasse 1

Een goedgekeurde startonderbreker.

Klasse 2

Een goedgekeurde startonderbreker, aangevuld met inbraakdetectie en alarmering.

Klasse 3

Een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrek-, interieur- en hellingshoekdetectie en voorzien van akoestische- en optische signalering.

Klasse 4/5

Een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering met omtrek-, interieur- en hellingshoekdetectie en voorzien van akoestische- en optische signalering. Dit alles aangevuld met een voertuigvolgsysteem (gekoppeld aan een meldkamer) en extra startonderbreker.